Ha nyílászáró, akkor a műanyag!

Szponzorált tartalom

nyílászáró
nyílászáró

Mindössze néhány nap, sőt néhány óra alatt is megvalósulhat az ablakok és ajtók beépítése, ha már minden elérhető közelségben van ahhoz, hogy megkezdődjön a munka.

A szabvány nyílászárókhoz könnyen hozzáférhetünk, hiszen ezekből általában van raktáron, de olykor a nyílászáró rendelése egyedi méretre kell, hogy történjen, mert a rendelkezésre álló nyílást nem szeretnék bontani vagy falazni. 

A minimum, amit tehetünk annak érdekében, hogy otthonunk energiatakarékosságát növeljük, hogy kicseréltetjük a régi nyílászárókat. Ezen túl még számos lehetőség adott, azonban kétségtelen, hogy a nyílászárókkal hatalmas előrelépést tehetünk ezen a téren!

Az esztétikum egy olyan szempont, ami nem elhanyagolható, bármennyire is hangsúlyozzák, hogy a lényeg az energiahatékonyság. Persze ma már nem kell lemondanunk a szépségről a hatékonyság javára, mert a műanyagból készült nyílászáró színválasztékánál fogva tökéletesen kiegészíti a felhasználói igényeket.

A méretekre visszatérve, a szabványoknál többségében a 60×60 cm, 90×120 cm,  120×150-es nyílászárókat keresik az emberek. De gyakran előfordul, hogy a kínálat nem tud eleget tenni az elképzeléseknek, emiatt le kell gyártani az egyedi méretű nyílászárókat. Lehet szó ablakról, ajtóról, erkélyajtóról – az Ablakban Otthon segít abban, hogy megkaphassuk a tökéletes ablakot és ajtót!

A cég nyílászáró kínálatában vannak egyszárnyú-, kétszárnyú ablakok különböző nyitási irányban, eltérő kivitelben és méretben, ugyanakkor szükség szerint a helyszíni felmérés során abban is segítenek, hogy pontos adatok alapján lehessen legyártani az ingatlan leendő nyílászáróit.

Kétségtelen, hogy miért a műanyagra voksol a legtöbb felújító, építkező. A remek ár-érték arány mindenképp mellette szól, hiszen kimagasló hőszigeteléssel számolhatunk ezeknél a nyílászáróknál. Megbízhatóak, ellenállnak az idő vasfogának és szép látványt nyújtanak. Alapvetően fehér színben kaphatók, de lehetőségünk van rá, hogy a rendelkezésre álló színskálából másik színt válasszunk. Hosszú élettartam és egyszerű karbantartás az, ami még mellette szól, de nem szabadna megfeledkezni arról sem, hogy a hangszigetelés szempontjából is kiveszik a maguk részét.