Mától a vízszerelés sem jelenthet gondot.

Szponzorált tartalom

vízszerelés
vízszerelés

A napjaim gyakran nagyon fárasztóak. Nem könnyű gyerek mellett tanulni, és olykor-olykor még egy kis munkát is bevállalok, de azt már tényleg csak azért, mert nem bírom elviselni, ha túl sokat kell ülnöm egyhelyben. Lindus egyébként nagyon jó baba, nem kell sokat virrasztani mellette, nyugodt és keveset sír. Persze ha ez nem így lenne, akkor sem szeretném kevésbé, nem is azért mondom – de azért ez jelentősen megkönnyíti a helyzetet, azaz sokkal egyszerűbben tudom én is intézni közben a kis ügyeimet, és az éjszakáim is jóval pihentetőbbek így. Nem is tudom, hogy miért féltem ennyire a gyerekvállalástól… Talán mert nem tudtam kiszámítani, hogyan állok majd helyt egy ilyen helyzetben, milyen érzelmi reakciókat vált ki a baba belőlünk és a környezetünkből, mennyire lesz könnyű vagy nehéz megszokni, hogy az életünk végérvényesen megváltozott és új szakaszába lépett. De így utólag azt mondom, egészen rugalmasan vettük az akadályokat, és Linda is úgy tűnik, egészen jól érzi magát az új környezetben – ezt csak azért mondom, mert számos pszichológiai megközelítés szerint maga a megszületés is tulajdonképpen egy trauma vagy krízis… (Hát mit ne mondjak, jól hangzik, hogy az életünk ezek szerint így kezdődik.)

A fővárosban is már egészen kiismerjük magunkat. A baba születése előtt költöztünk fel, már itt házasodtunk össze, és bár nagyon vágytunk arra, hogy itt éljünk, mégis kellett ahhoz idő, hogy megszokjuk a nyüzsgést és a zajt, és ezen belül megteremtsünk mégis magunknak egy élhető és nyugodt környezetet. Mindez tökéletesen működik, kivéve akkor, amikor váratlanul beüt a krach: például mint legutóbb, amikor vízszerelés lett a dolgok vége. A vízszerelés azért nem egy könnyű topik a fővárosban, mert nagyon nem könnyű jó és megbízható szakit találni, pláne olyat, aki hamar kijön és nem riasztja el őt a belváros forgataga sem. Most már a jövőben sem lehet probléma, ha vízszerelési feladatokkal szeretnénk megbízni egy szakértőt, ugyanis szerencsénkre rátaláltunk a vizszereles.net weboldalra, ahol nagyon kedvező feltételekkel érhetünk el különböző vízszerelő és fűtésszerelő szakembereket.

Az oldal lényege – és egyben varázsa – tulajdonképpen abban rejlik, hogy a vízszerelés és a fűtésszerelés akár egy órán belül is kivitelezhető, ha S. O. S. helyzetről van szó és szinte rögtön szükségünk van a szakszerű segítségre. Kevés az a cég, az a szerelő, aki ilyen gyorsan vállalja a munkákat, akár mások számára lehetetlennek tűnő időpontokban, de a vizszereles.net kollégáinak ilyesmi nem jelent problémát. Több mint harminc év szakértelmével állnak a kihívások elébe, és biztos vagyok benne, hogy rengeteg ügyfelük tette már fel ugyanazokat a számukra valószínűleg banális kategóriába eső kérdéseket, ők mégis nagyon készségesen és türelmesen válaszolják meg azokat feltételezésem szerint elképesztően sokadjára. És mindezt tapasztalatból mondom. Onnantól, hogy fogadták a hívásomat, egészen addig, amíg a vízszerelés után kiengedtem a szakit a lakásból, végig éreztem, hogy jó kezekben vagyok, azaz a vízhálózatom valóban szakértők kezébe került most. Szerintem ez a bizalmi viszony lenne a lényeg minden ilyen munkálatnál, mert nagyon fontos az, hogy meglegyen ez az érzés az ügyfél részéről. Elég kiszolgáltatott helyzet tud lenni egyébként is, ha valakit váratlan meghibásodás ér, hát még felettébb kellemetlen tud lenni, ha jön a szaki, de a másik nem is érti, mi történik, mit szerel épp az a drága ember… Na ebben az esetben ilyesmi még csak fel sem merült. Mindenről előzetesen és a művelet közben is tájékoztatva voltam, ez pedig jó érzéssel töltött el, és valóban sikerült megértenem, mi is történik. Azzal kapcsolatban is kaptam tanácsokat, hogy ha esetleg hasonló helyzet állna fenn valamikor, mit tudok tenni, amíg megérkeznek. Bár nem kéne, hogy baj legyen, de ha esetleg mégis, akkor ott van a munkára vállalt garancia, ami a mi esetünkben több évet jelentett. Maga a művelet egyébként nem tartott sokáig, egy késő délutánt vett igénybe, ütemes, de nem kapkodós, külső szemmel is precíz munkát végzett a szakember. Én nagyon elégedett vagyok az eredménnyel, és jó tudni, hogy fűtésszereléssel, illetve bármilyen vizesblokkal kapcsolatos teendőt érintően felkereshetem őket. Utóbbi területhez tartozik például a csatornázás vagy a csatornakamerázás is, ami csőtörés esetén lehet aktuális, ami szintén a feladatköreikbe tartozik. A fűtésszerelés pedig tulajdonképpen gáz- és fűtésszerelés egyben, ugyanis a rendszerhez és az eszközhöz is egyaránt értenek. A profin végzett munka, a sürgősségi kiszállás ezen felül abszolút reális árakkal párosul, így ilyen szempontból is tudom őket ajánlani. Mióta nálam jártak, azóta ahol tudom, ajánlom őket, annyira pozitívak voltak a tapasztalataim velük – azt gondolom, egy (vagy esetünkben több) jó szakember elérhetősége pedig bármelyikünknek bármikor nagyon is jól jöhet.

Ha tehát a te érdeklődésedet is felkeltette a csapat, akkor ajánlom, hogy először nyugodtan nézz szét a weboldalukon, a már említett vizszereles.net címen, mert sok okosságot meg lehet tudni a weboldalról is. A szerelés után én is olvasgattam ott eleget, és abszolút hasznos volt számomra. Hála és köszönet, vizszereles.net!