Öntapadó fólia nyomtatás Dekortár.

Szponzorált tartalom

öntapadó fólia nyomtatás
öntapadó fólia nyomtatás

Számtalan helyen láthatunk ilyen jellegű feliratokat, például a kirakatokban, azok nagy üveg felületein, üvegajtókon, de az sem ritka, hogy az autók esetében találkozunk vele. Ebből is látszik, hogy az öntapadó fólia nyomtatás vagy vinyl fólia nyomtatás nagy népszerűségnek örvend. Ennek oka az, hogy nagyon praktikus, látványos és teljes mértékben személyre szabottan használhatjuk ezeket.

Felhasználható  világító dobozok, kirakatdekoráció esetében, ugyanakkor az sem ritka, mint már említettük, hogy gépjárműveket dekorálnak ily módon. A Dekortár segít a tervezésben, illetve a megvalósításban is, hiszen minőségi megoldásokat biztosít öntapadó fólia nyomtatás terén.

A példák, amelyeket felsoroltunk, mind kültéri megoldásnak számítanak, azonban a vinyl fóliázás ugyanúgy alkalmazható beltéren egyaránt. Rendkívül tartós, esztétikus reklámeszköz, amit sokoldalúan használhatunk a különböző felületeken. Nem csak üvegen, hanem a falon is jól működik.

A perforált ablakfóliát azokra a helyekre ajánlják, ahol a bentről való kilátást nem akarják gátolni, viszont azt akarnák vele elérni, hogy kívülről befelé már szinte semmilyen belátás ne legyen megengedett. Ezt a lyukacsos kialakítás biztosítja.

A vinyl fóliát kiállításokon is előszeretettel alkalmazzák, ám ilyenkor nem feltétlenül van szükség a drágább alapanyagra, a papír is tökéletesen megfelelő. Ezt azért érdemes átgondolni, mert többségében nem kell évekig fennmaradnia a feliratoknak, mivel feltehetőleg ennél sokkal rövidebb ideig tart majd a kiállítás.

Öntapadó fólia nyomtatás kapcsán a Dekortár csapatához bizalommal fordulhat, számos egyedi igénynek tudnak eleget tenni minőségi vinyl fólia megoldásaikkal!