Saját kutyakozmetika? Miért is ne?

Szponzorált tartalom

egyéni vállalkozás székhely szolgáltatásukkal
egyéni vállalkozás székhely szolgáltatásukkal

Sajnos soha nem jöttem ki igazán jól az emberekkel, illetve csak nagyon kevéssel.

Erőteljesen introvertált személyiség vagyok, sőt!

Simán el tudom képzelni, hogy valaki már úgy tekintene rám, mint egy olyanra, akinek erős szociális fóbiája van. Ez azért egy erős túlzás, hiszen tudok emberek között viselkedni, és tisztában vagyok az emberi érintkezési formákkal is.

Egyszerűen csak arról van szó, hogy kerülöm a nagyobb társaságokat.

Hogy ez baj-e? Semmi esetre sem! Én ilyen vagyok egyszerűen, és kész! Valahogy eddig is megoldottam a dolgaimat, és ez a későbbiekben is sikerülni fog!

Azért egy valami aggaszt engem: a munkahely kérdése. Hogyan fogok emberek között dolgozni?

Erre talán az lenne a megfelelő válasz, ha olyan szakmában helyezkednék el, ahol nem kell emberekkel foglalkozni.

Innen már csak pár gondolatra volt szükségem ahhoz, hogy a következőre jussak: mi lenne, ha kutyakozmetikus lennék? Hiszen a négylábúak társaságában inkább otthon érzem magam, mint az emberekében.

A legtutibb az lenne, ha saját kutyakozmetikám lenne, bár ehhez céget kéne valahogyan alapítanom, és ötletem sincs, hogyan kéne ebbe belekezdeni.

Legalábbis így voltam ezzel egészen addig, míg nem tévedtem a szekhelyszolgaltatas24.hu weboldalára. Na itt aztán alaposan bővítettem az ehhez kapcsolódó ismereteimet, és ezért is tudok Nektek most olyan magabiztosan írni erről.

A weboldal címéből nem túl nehéz kitalálni a számotokra, mivel is foglalkozik ez a társaság: székhelyszolgáltatással.

Persze ez csak egy eléggé durva leegyszerűsítése a dolognak, hiszen azért többről is szó van itt. Az egyéni vállalkozás székhely szolgáltatásukkal mindenesetre jelentős terhet vesznek le a partnereik válláról, és mondom is miért!

Amit tudni kell, hogy a székhely egy hivatalos cím, ahova a hivatalos levelek és küldemények érkeznek a cégek számára, továbbá a hatósági szervek is ott jelennek meg, ha ellenőrizni és intézkedni szeretnének.

Ezektől a hatósági kényszerintézkedésektől én eléggé félek, de persze nem azért, mert szabálytalanul akarnék működni. Nem, semmi ilyesmi!

De ha valaki egy kezdő vállalkozó, akkor sok mindennel nincs még tisztában, és akár a tudtán kívül is elkövethet olyan hibákat, melyek következményeként büntetések érhetik a cégét, de akár még a megszüntetés réme is fenyegethet!

Na ez az, ami nekem aztán egyáltalán nem hiányzik, szóval jobban járok, ha igénybe veszem én is az egyéni vállalkozás székhely szolgáltatást, amibe az is beletartozik, hogy helyettem fogadják a hatóságokat.

Én egy ilyen helyzetben valószínűleg csak állnék bambán, de ez a szolgáltató pontosan tudja, ilyenkor mik a megfelelő lépések. A kiváló ügyvédi kapcsolataik miatt ez csak még inkább igazzá válik.

Nem jobb úgy foglalkoznod a cégeddel, hogy nem kell ilyen dolgok miatt aggódnod? Az se baj, ha a székhely messze van tőled, hiszen a cégednek nem kell ott működnie. Ennél kényelmesebb megoldást el sem tudnék képzelni.

Említettem, hogy a hivatalos küldemények és levelek a székhelyhez érkeznek. Ez nem probléma, hiszen a szolgáltató ezeket tovább küldi a számunkra. Elektronikusan és fizikailag is.

Később kiderült, hogy a szekhelyszolgaltatas24.hu csapatát egy távolabbi rokonom is ismeri, és a segítségükkel alapította meg a cégét, mely azóta is töretlen sikerrel működik.

Kifaggattam egy kicsit, hogy meséljen erről a szolgáltatóról, és teljeséggel elégedett velük, sőt! Elmondása szerint, ha ők nincsenek, akkor valószínű, hogy a vállalkozását sem tudta volna sikerre vinni.

Nekem ennél jobb ajánlólevél nem is kell, szóval rövidesen felveszem velük a kapcsolatot!