Egyedi póló rendelés a legjobb gazdinak!

Szponzorált tartalom

egyedi póló rendelés
egyedi póló rendelés

Így találtam rá életem szerelmére, Musura

Holnap lesz egy éve, hogy örökbefogadtam a világ legédesebb tacskóját: Musut. Még emlékszem, amikor apró kölyökkutyaként először a szemembe nézett. Na, ezt nevezem én szerelemnek első látásra! Azonnal tudtam, hogy őt fogjuk elhozni a menhelyről. Musu ugyanis mentett kiskutya volt, borzasztó körülmények között találták meg kidobva, magára hagyva szegényt. A menhelyen aztán gondos kezek vették kezelésbe, ápolták, és próbálták visszaszoktatni az emberi kézhez. Musu ugyanis eleinte a legfinomabb simogatástól is nagyon félt. De talán a legjobb pillanatban érkeztünk az életébe, ahogyan ő is a miénkbe. Azóta is a legédesebb háziállat a világon, mi pedig vele váltunk boldog, kiegyensúlyozott, vidám családdá.

Így pedig, hogy közeleg az egy éves évforduló, arra gondoltam, meglepem magunkat valamivel. Musunak már vettem is tündéri aranyos kis tacskó body-t. Amúgy el sem tudnátok képzelni, mennyire szereti a body-kat! Nem láttam még kutyát, amelyik így szeret öltözködni! Én pedig magamnak úgy gondoltam, hogy egyedi póló rendelést adok le, amihez a LOL Markt csapatát választottam segítő társamként. Hogy miért pont őket? Mert megbízhatóak, és mert gyorsan és precízen dolgoznak, ráadásul nagyon jó áron! Egy barátnőm ajánlotta őket a figyelmembe, amikor unokatesóm lánybúcsúját szerveztük. Oda is egyéni pólókat csináltattunk, és már akkor a LOL Markt csapatával dolgoztattunk. Nem bántuk meg, a pólók csodálatos lettek, én pedig azóta is, ha különleges alkalomra keresek valami egyedülállót, hozzájuk fordulok segítségért.

Különleges évfordulóra különleges ajándék dukál

Az egyedi póló rendelés összeállítása egyébként szerencsére nem annyira bonyolult feladat, mint elsőre hangzik. Ráadásul a LOL Markt olyan szuper weboldallal rendelkezik, amelyik kategóriába rendezi a lehetséges mintákat. Így ha valakinek esetleg nem lenne elég ütős póló nyomat ötlete, akkor elég csak felnézni a LOL Markt honlapjára. Ott aztán a kategóriák között számtalan lehetőség van akár kész mintát választani, akár a feltüntetett mintákból kiindulva megalkotni a saját, egyedi póló rendelésedet! De ha bizonytalan vagy esetleg, a csapat akkor is szívesen áll a rendelkezésedre. A póló elkészítése előtt ugyanis akár az üzletben, személyesen is lehet konzultálni a LOL Markt-os kollégákkal. Sőt, ha csak néhány darabot kérnél, akár meg is várhatod, amíg a megálmodott darab elkészül.

Ráadásul az egyedi póló rendelés ára sem igazán borsos, sőt. Persze minden elképzelés, minta és megoldás különböző, de nagy általánosságban elmondható, hogy olyan 3500-4500 Ft-ból már ki lehet hozni az egyedi póló rendelést. Ha pedig kicsit szemérmesebb lennél, és nem szívesen kezdenél el az üzletben egyeztetni a rendelésről, akkor sincs baj. A srácok e-mailben és telefonon is készséggel válaszolnak minden kérdésre, és segítenek, ha elakadnál a tervezésben. Úgyhogy a tacsis pólót az évforduló alkalmából szintén tőlük rendelem meg! Ti mire vártok még?