Felejthetetlen lánybúcsú, valahol a Balaton közepén.

Szponzorált tartalom

lánybúcsú
lánybúcsú

Tudjátok mi az igazán nagy szívás? Ha eltervezel valamit, már minden készen van, csak meg kell történnie és az utolsó pillanatban összedől minden. Szóval, épp hatalmas lánybúcsú szervezésben voltam, ami nem kis feladat volt, ugyanis a nővéremről volt szó, és mint egyetlen kishúga, a lehető legjobb programot akartam neki összehozni. A Balatonra szerettünk volna lemenni, de a szállásadónk 1 héttel az érkezésünk előtt lemondta a foglalást, és mivel szezonról beszélünk, esélytelen volt újat találni, vagy legalábbis olyat, ami megfizethető.

Nagyon összeomlottam, meg persze dühös is voltam, hogy minden erőfeszítés most megy a levesbe és valami nagyon béna „B” opciós megoldást kell kitalálni és az egyetlen nővérem lánybúcsúja közel sem olyan lesz, mint amilyet megálmodtam. Már éppen kezdtem elfogadni a helyzetet, amikor az egyik barátnőm átküldte ezt a linket: https://balatonpro.hu/lanybucsu-balaton/

Ez a link, a BalatonPRO weboldalára vezetett, amin balatoni vitorlás programokat szerveznek, köztük lánybúcsúkat is. Ekkor hirtelen felcsillant bennem a remény, és elkezdtem tovább olvasni az oldalt. Összesen 3 darab lánybúcsú csomag közül lehetett választani, és még a legnagyobb is olyan áron volt, hogy el se hittem először mikor olvastam.

Néha a „B” opció sokkal jobb!

Mondom, hogy mi volt benne: egész napos balatoni vitorlázás, korlátlan italfogyasztás, ingyenes belépés a siófoki szórakozóhelyekre, wellness lehetőség a part menti szállodákban, ott alvási lehetőség a vitorláson, igény esetén pedig reggeli és vacsora. És, hogy miért nem akartam elhinni ennek az árát? Azért, mert először csak arra tudtam gondolni, hogy ez egy több tízezres tétel lesz, amit borzasztó fájdalmas lesz majd kifizetni, de ez a csomag – ami a legnagyobb – már 14 900 Ft/fő-től elérhető. Igen, jól látod, nincs 20 ezer forint se és ennyi minden biztosítva van. Mondanom sem kell, hogy ez volt az a pillanat, amikor talán még elkezdtem örülni is, hogy tervmódosításra került a sor, mert ez sokkal jobb bulinak ígérkezett, mint az első opciónk. Már csak az volt a kérdés, hogy vajon lesz-e még elérhető hajó és időpont.

Mindenben nagyon rugalmasak és segítőkészek

Mivel nagyon sürgetett az idő, ezért e-mail helyett gyorsan elkezdtem tárcsázni a megadott telefonszámot. Pár csörgés után fel is vették és azonnal elkezdtem hadarni a mondanivalómat, az elejétől, a végéig. Mondták, hogy valóban nagyon utolsó pillanatban telefonáltam és eléggé telített már a hétvége, de szeretnének kérni egy kis türelmet, meglátják, hogy mit tehetnek, és legkésőbb 1 órán belül visszahívnak. Gondoltam akkor ez ennyi volt, biztos nem fog összejönni, a telefonról pedig még álmodni se merjek. Így, miután letettem a telefont, folytattam tovább az opciók keresgélését és egészen bele is merültem. 1 óra múlva viszont megcsörrent a telefonom, hirtelen azt se tudtam ki az, mert a szám nem volt elmentve, aztán beugrott, hogy valószínűleg a korábban felkeresett BalatonPRO lesz az. Azt hittem csak azért keresnek, hogy sajnos nem tudták megoldani, hogy legyen szabad kapacitásuk még a mi programunkra is, de végül sikerült megoldaniuk és szeretettel várnak minket.

El se hittem, hogy ekkora mákunk volt és az utolsó pillanatban, sikerült programot szerezni és még nem is akármilyent. A csajok is nagyon izgatottak lettek és már alig vártuk a napot. A nővérem nem sejtett semmit, azt se tudta, hogy a Balcsin leszünk, egyedül a napot tudta. Nagyon meglepődött, amikor megálltunk a vitorlás kikötőben és rámutattam a vitorlásra, hogy arra kell venni az irányt.

Csodálatos nap volt és mindenki nagyon jól érezte magát. Ha tanácstalan vagy a lánybúcsút illetően, akkor szerintem ne gyötörd magad tovább, csak kattints erre a linkre: https://balatonpro.hu/lanybucsu-balaton/.