Én itt vettem fotópapírt a következő projektemhez.

Szponzorált tartalom

https://nyomtatoalkatresz.hu/
https://nyomtatoalkatresz.hu/

Mostanában nagyon szeretek kreatívkodni és az elmúlt időben egy analóg géppel szoktam fotózni. Még nagyon messze állok a profi szinttől, de imádom ezt az utat bejárni és boldogsággal tölt el, amikor látom a fejlődést. Mivel a gép nem digitális értelemszerűen elő kell őket hívatni, hogy lássam mit sikerült elkapni.

Szerettem volna, ha jó minőségű fotópapírokra tudnék nyomtatni ezért körbe kérdeztem pár ismerősömnél, hogy mit ajánlanak és nagy meglepetésemre, többen is ajánlották ugyan azt a webshopot, jelesül a https://nyomtatoalkatresz.hu oldalt.

Mivel az egybehangzó véleményeknek sikerült meggyőzni el is látogattam a nyomtatoalkatresz.hu oldalra és rögtön elkezdtem böngészni a fotópapírokat. Két fotópapír kategória közül lehetett választani: HP és Epson, de ezen kívül volt még egy egyéb kategória is, ezért gondoltam, érdemes teljes egészében felmérni a terepet, ezért körül néztem ott is. Ezek tintasugaras fotópapírok voltak, 10×15-os és A4-es méretben, valamint különböző gramm mértékben. Mindegyik egészen baráti áron volt és szerencsére nem kellett tovább kattintgatni, mert minden lényeges infó szerepelt a termék mellett a felsorolásban.

Igazából úgy döntöttem, hogy első próbálkozásra jó lesz most nekem ez a kicsit ismeretlenebb márka is, aztán meglátjuk mi sül ki belőle. Szerencsére volt raktáron is belőle, amit egy kis zöld pipa jelzett, így 2 napon belül meg is hozta a GLS a futár a csomagomat, amit már előzetesen kifizettem a barion rendszeren keresztül.

Nézzetek körül ti is a nyomtatoalkatresz.hu oldalon, ha fotópapírra, vagy bármilyen más nyomtatós kellékre lenne szükségetek!