Hogyan működik az energetikai tanúsítvány lekérdezése?

Szponzorált tartalom

energetikai tanúsítvány lekérdezése
energetikai tanúsítvány lekérdezése

Energetikai tanúsítvány lekérdezésében segít az e-tanusitas.eu

Ma már alapvetés, hogy minden ingatlan esetében szükséges az energetikai tanúsítvány lekérdezése, ha az ingatlan eladására kerül a sor. Magyarországon úgy gondolom, az e-tanusitas.eu csapata egyedülálló helyzetben van, ugyanis náluk készül a hazai energetikai tanúsítványok 10 százaléka! Ez pedig nem csak arra bizonyíték, hogy országos lefedettségük révén szinte bárhol képesek elvégezni a tanúsítást, hanem arra is, hogy megfelelő rutinnal és szakmai tapasztalattal rendelkeznek ahhoz, hogy egy ingatlan energetikai tanúsítását maradéktalanul ellássák. De egyáltalán miért van szükség az energetikai tanúsítvány meglétére és az energetikai tanúsítvány lekérdezésére? Nos, ahogyan az az e-tanusitas.eu oldalán is olvasható, ma Magyarországon jogszabály rögzíti az energetikai tanúsítvány meglétének szükségességét az ingatlan eladásához.

Mire jó az energetikai tanúsítvány?

Az oldal tájékoztatásából kiderül, hogy 2009 óta szükséges, hogy legyen érvényes energetikai tanúsítvány az új építésű, 2012 óta pedig a régi építésű ingatlanok eladása esetén is. Ez azért is fontos, mert – ahogyan az e-tanusitas.eu oldal is hírül adja – az energetikai tanúsítás gyakorlatilag az ingatlan állapotáról tudósít. Ez a fontos dokumentum árulja el azt, mennyi energiába kerül az ingatlan fenntartása. Így felújított, korszerű vízmelegítéssel és megfelelő hőszigeteléssel rendelkező ingatlan sokkal többet fog érni a piacon, mint egy régi, felújításra szoruló garzon. Az ingatlan állapota pedig ma már az energetikai tanúsítvány lekérdezésével ellenőrizhető. Ha esetleg te is most állsz lakáseladás előtt, akkor jó szívvel ajánlom a számodra, hogy görgess végig az e-tanusitas.eu oldalán az energtikai tanúsítványok lekérdezésével kapcsolatban.

Így dolgozik az e-tanusitas.eu: gyorsan, megbízhatóan, profin

Azért is lehet jó kiindulás a számodra az oldal, mert a készítők olyan érthető, könnyen befogadható nyelvezettel magyarázzák el magát a folyamatot, hogy az azok számára is könnyen értelmezhető, akik először találkoznak az energetikai tanúsítás és az energetikai tanúsítvány lekérdezésének fogalmával. A szolgáltató garanciát vállal a szolgáltatására. Így aztán ha találnál egy olyan másik tanúsító céget, amely az e-tanusitas.eu csapatánál kedvezőbb áron dolgozik, az e-tanusitas csapata hajlandó a versenytárs által kínált, alacsonyabb áron elvégezni a tanúsítást a részedre! Ezen felül a szolgáltatás igénybe vétele is roppant egyszerű. A folyamat elindításához nem kell mást tenned, mint kitöltened az oldal alján található űrlapot, amivel megrendeled a szolgáltatást. Ezt követően az e-tanusitas.eu csapata telefonon fog megkeresni, hogy egyeztessék veled az esetlegesen felmerülő kérdéseket, és azt az időpontot, amikor a kollégák eljöhetnek a lakásodba a szükséges méréseket elvégezni.

A méréseket végző kolléga már a helyszínen, közvetlenül a mérés után továbbítja is a mérési adatokat a központba, ahol az irodai munkatársak azonnal megkezdik az energetikai tanúsítvány kiállítását. Minden ügyfél 24 órán belül garantáltan kézhez kaphatja a tanúsítványt, de ha valakinek ennél is hamarabb lenne szükség az igazolásra, ez a munkaidő akár 12 órára is lecsökkenthető. Az e-tanusitas.eu számára ugyanis valóban az ügyfél a legfontosabb, így ha a megbízható, gyors munkavégzés nem lenne elég, most még egy 4000 Ft értékű Ingatlan Kisokossal is kedveskednek az ügyfeleik részére! Én egy örökölt ingatlan eladása kapcsán kerültem velük kapcsolatba, egy kedves ismerősöm ajánlotta a figyelmembe az oldalukat. Az első pillanattól kezdve szimpatikusak voltak, és az energetikai tanúsítás folyamata alatt is mindvégig nagyon professzionális hozzáállást tanúsítottak. Ezért hidd el, egyáltalán nem a levegőbe beszélek, mialatt ezt az ajánlást írom róluk! Remélem, felkeltettem az érdeklődésedet ezzel a kis összefoglalóval – bátran keresd fel az e-tanusitas.eu csapatát energetikai tanúsítvány lekérdezése témában!