Mennyibe kerül a villanypásztor?

Szponzorált tartalom

villanypásztor
villanypásztor

Bármiről is legyen szó, amikor az embernek szüksége van valamire, akkor mindig először azt méri fel, hogy mit kap a pénzéért. Ez persze pont amiatt relatív, mármint, hogy valami olcsó-e vagy éppen drága, hogy mennyit tudunk rá áldozni. Ez pedig mindenkinél eltérő.

Amikor a villanypásztor ár kerül terítékre, akkor azt kell figyelembe venni, hogy mekkora területen szeretnénk alkalmazni, hiszen legfőképp ettől fog majd függeni az, hogy mennyit kell rákölteni. Nyilván többféle rendszer létezik már, így ebből a szempontból is vannak bőven különbségek.

Ha tehát a villanypásztor rendszer típusokat nézzük, akkor beszélhetünk hálózatról működtethetőre, akkumulátorosra és egyben már napelemes, szélgenerátoros kiegészítésről egyaránt.

A rendszer kiépítéséhez szükség van a villanypásztor készülékre, a hozzá tartozó huzalokra, szigetelésre és ezen felül még oszlopra, szalagra és földelésre. Attól függően, hogy milyen helyen lakunk, illetve hol van az a terület, amit meg szeretnénk védeni a vadaktól, úgy érdemes kiválasztani a készülék erősségét is.

Ha például egy erdő melletti területet szeretnénk megvédeni, ahol vaddisznók mászkálnak, akkor bizony nem érdemes spórolni az erősségen! A vaddisznók ugyanis könnyedén bánnak el a gyengébb villanypásztorokkal, így nem jelent ellenfelet nekik egy ilyen rendszer. Ebben az esetben érdemesebb egy erősebb villanypásztort alkalmazni.

A Cont-Eco Kerítéstechnikai és Kereskedelmi Kft. segít a választásban, illetve gondoskodik róla, hogy személyre szabottan a leginkább megfelelő villanypásztor kerüljön felállításra.